banner Àrea de les Persones de Talma

Logo noves Oportunitats Talma
Noves Oportunitats

Noves Oportunitats és un servei desenvolupat per una xarxa de 10 entitats socials i centres de formació referents en el seu àmbit d’actuació de la província de Lleida i impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels fons europeus per a la Garantia Juvenil.
Està adreçat als joves que han abandonat prematurament la seva formació i no compten amb cap certificació acadèmica ni professional.

El programa consisteix en actuacions integrades d’orientació, formació i acompanyament, i s'ofereix als joves itineraris de fins a 20 mesos, per desenvolupar el seu projecte professional.

Què oferim:

  •   Un procés d’ORIENTACIÓ d’entre 2 i 6 setmanes per a cada jove on el jove definirà amb l’ajuda d’un orientador els seus objectius i traçarà el seu itinerari de programa.
  •   Un itinerari de FORMACIÓ personalitzat molt pràctic i en grup reduït de fins a un màxim de 20 mesos, per consolidar la base de coneixements generals de la ESO i capacitació professional
  •   Un procés de TUTORITZACIÓ personalitzat d’acompanyament al llarg de tot l’itinerari formatiu perquè tingui tot el suport i les eines necessàries per completar-lo amb èxit;
  •   Un cop finalitzat l’itinerari, un seguiment de SUPORT A L’ESCOLARITAT O LA INSERCIÓ de fins a 4 mesos per acompanyar el jove en el seu retorn al sistema educatiu o la inserció laboral.

   Díptic Noves Oportunitats (PDF)

banner botiga online