banner Àrea de les Persones de Talma

Àrea de salut

Talma compta amb una àrea de salut per tal de fer un seguiment personalitzat de les persones que atenem. Es tracta d’una àrea transversal de l’entitat que vetlla per una benestar integral de la persona, des del punt de vista físic, psíquic i emocional.

  • - Des d’aquesta àrea es gestiona el Banc de Productes de Suport de les Garrigues, amb el suport del Consell Comarcal i la col•laboració del Departament de Treball i Afers Socials.

És un servei que ofereix informació i assessorament personalitzat sobre els ajuts tècnics i material de prevenció més adequats quan una persona presenta alguna dependència en la seva vida diària (caminadors, cadires de rodes, elevadors per al vàter, llits articulats, grues geriàtriques...).

  • - Vetllem per una alimentació saludable a través d’un pla de racions individualitzat per tal de saber les necessitats calòriques de cada persona per evitar fer-ne una ingesta innecessària
  • - Formem a les persones que atenem perquè tinguin hàbits de vida saludables. Ho fem a través de la pràctica esportiva des del Club Esportiu de Talma i també a través de sessions formatives a les persones més autònomes perquè adquireixin hàbits d’alimentació i de vida al seu propi domicili.
banner botiga online