banner Àrea de les Persones de Talma

Logo noves Oportunitats Talma
APUNT, servei de formació i inserció sociolaboral

Al servei de formació i inserció laboral Apunt treballem per donar serveis de formació i inserció laboral a les persones de la comarca i ser un punt de connexió amb el teixit empresarial del territori.

Actualment, duem a terme dos projectes:

  •   Projecte de Mesures Actives d’Inserció per a persones destinatàries de Renda Garantida de Ciutadania (MARMI) des del qual gestionem la part formativa de la Renda Garantida de Ciutadania de les persones de la comarca per tal que aconsegueixin una inserció laboral.
  •   Projecte formatiu i d’inserció en fleca i pastisseria que consisteix en formar a les persones participants al projecte amb l’objectiu que puguin inserir-se laboralment en aquest món.
  •   Projecte de Noves Oportunitats adreçat als joves que han abandonat prematurament la seva formació i no compten amb cap certificació acadèmica ni professional. És un servei desenvolupat per una xarxa de 10 entitats socials i centres de formació referents en el seu àmbit d’actuació de la província de Lleida i impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels fons europeus per a la Garantia Juvenil.

banner botiga online