Anna Vilalta. Responsable de comunicació
comunicacio@talma.cat
635 014 277
Atenció de 8h a 15h

“Chapamama o la fi del món” és la nova obra d’Incursió Social

El projecte de cultura inclusiva torna als escenaris amb una obra que parla d’un tema de conscienciació social com és l’ecologia i el canvi climàtic

La primera representació serà aquest divendres 30 de novembre al Teatre de l’Escorxador de Lleida. Les properes dues sessions seran el dissabte dia 1 de desembre al Teatre Ateneu de Tàrrega, i a Juneda el diumenge dia 2 de desembre al Teatre Foment.

“Chapamama o la fi del món” és el resultat final d’un procés que agrupa les arts escèniques, la creativitat i els col·lectius vulnerables. Es tracta d’una obra que parla dels reptes que suposa el canvi climàtica a causa de la intervenció de l’home en els sistemes naturals. La representació fa una recerca col·lectiva sobre com els nostres hàbits afecten en el medi ambient i l’impacte que tenen en la perdurabilitat del nostre planeta per conscienciar de la responsabilitat social de les persones.

Incursió Social és un projecte singular i experimental que incideix en col·lectius vulnerables on a través de les arts escèniques, es converteixen en creadors i protagonistes d’una experiència teatral. Les entitats que en participen són l’Associació Talma de Juneda, Residència Municipal d’Avis de Juneda, Acudam de Mollerussa, Associació Alba de Tàrrega, Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles i l’Olivera de Vallbona de les Monges.

Compra les entrades per les sessions de Lleida, Tàrrega i Juneda!