Anna Vilalta. Responsable de comunicació
comunicacio@talma.cat
635 014 277
Atenció de 8h a 15h

El CRAE les Garrigues dona a conèixer la seva tasca al CSMIJ

El Centre Residencial d’Acció Educativa d’infants i adolescents, gestionat per Talma, treballa per crear sinergies positives amb altres serveis que intervenen en l’atenció de les persones del centre

El Centre de Salut Mental Infanto Juvenil de Lleida ha visitat el CRAE de les Garrigues amb la intenció de conèixer la tasca que s’hi desenvolupa, els perfils professionals que intervenen en l’atenció dels infants i adolescents i, també, les rutines i les pautes que s’han de tenir en compte a l’hora de treballar amb ells.

La trobada ha agrupat més de 15 professionals de diferents perfils, entre els quals hi ha hagut psiquiatres, educadors socials, personal sanitari i treballadors socials. Per part del CRAE, hi ha intervingut la Direcció del Centre, el coordinador i la psicòloga. L’objectiu de la sessió no ha sigut altre que apropar als professionals del CSMIJ la tasca i el funcionament d’un CRAE, i en concret del CRAE les Garrigues, que per la seva particularitat, atén a infants i adolescents que, pels motius que siguin, no s’han pogut adaptar en altres centres ordinaris.

Aquesta trobada és un exemple de la voluntat de Talma per crear sinergies i treballar en xarxa amb els serveis i recursos sanitaris, educatius i socials del territori que intervenen en l’atenció de les persones de l’entitat.