Anna Vilalta. Responsable de comunicació
comunicacio@talma.cat
635 014 277
Atenció de 8h a 15h

6.927 GRÀCIES!

UN ÈXIT!

La campanya de micromecenatge de Talma per aconseguir 5.500€ i comprar una impressora 3D per produir material de protecció ha estat un èxit després de rebre més de 60 donacions que han sumat 6.927€.

EN QUÈ HO DESTINAREM?

Tal com es va indicar a la plataforma de donacions gofundme.com els 5.500 € de la campanya es distribuïen de la següent manera:

– 4.800€ IMPRESSORA 3D SIGMA X19
– 500€ MATERIAL (per fabricar amb la impressora)
– 200€ COMISSIONS BANCÀRIES (Plataforma Gofundme)
– 1072€ CANÓ D’OZÓ (aparell de desinfecció d’espais i objectes)
– 355€ COMPRA MATERIAL DE PROTECCIÓ (mascaretes, guants, bates, ulleres, etc.)

PRESENT I FUTUR

La impressora 3D ha permès donar resposta a la necessitat de material de protecció als centres sanitaris, residencials i d’atenció a les persones del territori de Lleida. Ja hem fet i repartit 400 pantalles de protecció a diversos centres i residències de gent gran o col·lectius amb necessitats.

Quan aquesta situació acabi, haurem de fer front a una situació econòmica complicada. Caldrà buscar oportunitats empresarials que ens permetin ser sostenibles. Disposar d’uns aparells innovadors com les impressores 3D ens obren moltes línies de treball.

El canó d’ozó permet realitzar un extra de desinfecció i seguretat als habitatges de Talma durant la crisi sanitària però també s’incorporarà als protocols de neteja una vegada hagi acabat tot.