Anna Vilalta. Responsable de comunicació
comunicacio@talma.cat
635 014 277
Atenció de 8h a 15h

El CRAE de les Garrigues entra a formar part de la FEDAIA

Es tracta de la Federació d’entitats d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, que aglutina més de 90 entitats que atenen a infants i adolescents en risc social

Aquesta setmana s’ha fet oficial la incorporació del CRAE les Garrigues a la FEDAIA, la Federació d’entitats d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, que treballa a nivell de tota Catalunya.

La directora del CRAE les Garrigues, Lídia Acosta, explica que la motivació de formar part de la FEDAIA és poder tenir una interlocució més directa amb l’Administració, ja que com a entitat és més difícil. “Ens permetrà ser més participatius i ens ajudarà a tenir més veu que abans”, afegeix.

La FEDAIA, nascuda l’any 1996, està formada actualment per 95 entitats que atenen a més de 100.000 infants i 35.000 famílies a través de serveis en l’àmbit de l’acció social, l’educació, la formació pre-laboral, la salut i l’atenció a les famílies. Està formada per entitats no lucratives, com Talma, destinades a combatre l’exclusió social i la pobresa de la infància, que actuen en el camp social.