Anna Vilalta. Responsable de comunicació
comunicacio@talma.cat
635 014 277
Atenció de 8h a 15h

La Lleteria Obagues Talma celebra els 5 anys de projecte amb una festa oberta a Juneda

L’objectiu de festa es celebrar el cinquè aniversari amb les persones que han donat suport al projecte i donar a conèixer les novetats d’aquest 2018

La festa incorporarà un tast de iogurt a cegues i un assortit de postres elaborats amb els productes lactis de la Lleteria.

El proper dissabte 27 d’octubre tindrà lloc la festa de celebració dels 5 anys de trajectòria de la Lleteria Obagues Talma, davant la Botiga Talma de Juneda a les 19.00h de la tarda.

Durant la tarda es realitzarà un tast de iogurt a cegues amb la intenció de donar a conèixer els nous gustos de iogurt i, a més a més, explicar les propietats organolèptiques i nutricionals que tenen els nostres productes lactis. Es presentarà també la nova imatge corporativa que proposa un color diferent per a cada tipologia de iogurt i, a més a més, donarà a conèixer el nou packaging.

Durant el tast, s’explicaran els valors que van associats a la marca i al projecte ja que la intenció es que  la gent sàpiga que els nostres iogurts només porten llet de vaca i ferments naturals, sense llet en pols i amb aromes naturals, per això, també es donarà a conèixer el símbol propi que simula la mamella de la vaca.

D’altra banda s’ha obert una proposta a tota la gent que sigui aficionada a la rebosteria per tal que pugui elaborar unes postres amb productes de la Lleteria Obagues Talma i dur-lo el dia 27 a la festa. La Lleteria proporcionarà un lot de productes tancat de manera gratuïta per cada participant. De totes les persones que hi participin, es sortejarà un sopar a Lleida (més endavant s’informarà del restaurant).