Anna Vilalta. Responsable de comunicació
comunicacio@talma.cat
635 014 277
Atenció de 8h a 15h

La Taula de Salut Mental promou un espai de debat sobre els tractaments i la recuperació de les persones amb problemàtiques de salut mental

Es una xerrada dins del projecte “Espai Famílies” que ja ha fet tres xerrades-debat més amb l’objectiu d’oferir més informació, a les famílies de persones amb un trastorn mental

El quart Espai Famílies està previst el proper 10 d’octubre al Casal Cívic de les Borges Blanques a les 6 de la tarda. Familiars de persones amb algun trastorn mental i també població en general podran assistir a un espai en el que es parlarà del tractament i la recuperació de les persones amb problemàtica de salut mental, així com dels principals factors de recuperació i millora.

La dinamització de l’espai anirà a càrrec de la psicòloga i el psiquiatre del CSMA de les Borges Blanques: Montse Terés i Antonio García Castrillón. Com sempre, amb la voluntat que aquests espais siguin un punt d’encontre útil per a famílies de persones amb algun trastorn mental, els ponents també donaran consells per preparar una visita al psicòleg/a o psiquiatre/a de referència.

La iniciativa Espai Famílies ha estat la primera activitat oberta a les famílies de persones amb algun trastorn mental i consta de 6 espais de trobada i d’informació útil i entenedora sobre temes d’interès per a aquestes famílies. L’objectiu de tot plegat és sensibilitzar i prevenir a través de programes i accions adreçades a la integració comunitària de les persones amb un trastorn mental i les seves famílies. A partir d’aquestes trobades pautades, es pretén que puguin sorgir necessitats pròpies de les famílies i es normalitzi la situació en la que es troben, així com proporcionar un espai d’acollida i d’escolta en què es pugui donar suport a les necessitats del familiar.