Anna Vilalta. Responsable de comunicació
comunicacio@talma.cat
635 014 277
Atenció de 8h a 15h

La web de Talma és exemple de bones pràctiques en transparència i qualitat de la informació

Així ho ha fet saber el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona

La plataforma Transpar-Ent, gestionada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha publicat al seu portal www.transpar-ent.info tot un seguit de bones pràctiques de comunicació pel que fa a la incorporació del valor de la transparència, després de dur a terme sessions formatives i orientatives. La web de Talma www.talma.cat  ha estat una de les elegides com a exemple d’aquesta bona praxi.

El reconeixement ha sorgit després de treballar les informacions publicades gràcies al projecte Transpar-Ent, adreçada a entitats sense ànim de lucre per tal que aquestes puguin aplicar criteris i eines per a fer una comunicació transparent i de qualitat, impulsant-hi millores que afavoreixin la confiança de la societat, en aquest cas, amb Talma.

A més a més, Transpar-Ent intenta formar i orientar a les entitats sense ànim de lucre per tal que compleixin amb la Llei de Transparència, accés a la informació pública i bon govern des d’una vessant més comunicativa, fugint de l’aplicació estrictament administrativa. Aquesta llei va ser aprovada pel parlament de Catalunya el desembre de 2014.