Anna Vilalta. Responsable de comunicació
comunicacio@talma.cat
635 014 277
Atenció de 8h a 15h

“WELCOME to paradise” d’Incursió social torna a l’escenari a la FiraTàrrega

L’última obra representada pel grup de persones que participen al projecte d’Incursió Social es repetirà en dues sessions durant la fira del teatre al carrer de Tàrrega

La propera edició de la FiraTàrrega, que serà del 7 al 10 de setembre, tindrà representació de Talma i del conjunt de persones que participen del projecte Incursió Social. Ho faran amb l’obra que van estrenar l’any passat WELCOME to paradise, representada per persones amb diversitat funcional de Talma (Juneda), Acudam (Mollerussa), Alba (Tàrrega), Sant Joan de Déu (Almacelles), Residència Municipal d’Avis (Juneda), Casal d’Avis (les Borges Blanques) i Residència i Centre de Dia Monestir de St. Bartomeu (Bellpuig).

L’obra tindrà lloc el divendres dia 8 de setembre al Teatre Ateneu – Borges. A més a més, ho farà per partida doble ja que realitzarà una primera sessió a les 17.00 h de la tarda, i una segona sessió a les 20.00 h. (COMPRA LES ENTRADES AQUÍ)

Incursió Social és un projecte que treballa per la integració de persones amb discapacitat i/o diversitat funcional. A través del teatre, les persones de col·lectius vulnerables poden esdevenir creadors i protagonistes d’una experiència escènica.

L’obra és el resultat final d’un procés creatiu nascut de la reflexió sobre la crisi dels refugiats, un desastre humanitari de la Unió Europea, que té segrestada l’esperança de milers de persones que han hagut de fugir de les seves llars.

Incursió social és un projecte dins de Juneda Incursió, un curs professional d’arts escèniques que va néixer fa quatre anys i que es realitza al Mas Miravall de Juneda.