Anna Vilalta. Responsable de comunicació
comunicacio@talma.cat
635 014 277
Atenció de 8h a 15h

“Més que una rosa, més que un llibre” és la campanya de Talma per aquest Sant Jordi 2019

És una proposta comercial que barreja els dos símbols de la Diada amb la tradició i la cultura del territori.

Combina les roses amb els llibres de quatre autors diferents, tres d’ells autors lleidatans.

L’Associació Talma presenta la proposta comercial per aquest Sant Jordi que es basa en la combinació de la rosa tradicional amb el llibre com a regal conjunt per la Diada. La proposta s’adreça a empreses, entitats, ajuntaments i institucions que vulguin regalar un llibre i una rosa als seus treballadors o clients més importants però també estarà oberta a tot el públic durant el mateix dia 23 d’abril, ja que es podrà adquirir a les botigues de Talma i al Centre de Jardineria.

El 23 d’abril és un dia marcat al calendari català. La llegenda de Sant Jordi amb el príncep, el drac i la princesa s’ha convertit en una història que barreja la cultura, l’amor i la tradició a parts iguals i, amb els anys, ha adquirit un to reivindicatiu de la cultura catalana.

A l’Associació Talma té una llarga trajectòria en la venda de roses de Sant Jordi, oferint des fa més de 10 anys una gamma molt variada d’aquesta flor i sota l’empremta original del valor social que hi ha darrere l’entitat. Per altra banda, enguany, amb la incorporació del llibre de la campanya “Més que una rosa, més que un llibre” busca la promoció d’autors i autores del nostre territori, així com la col·laboració en xarxa amb altres entitats de la comarca, com és l’Editorial Fonoll de Juneda.

Des de l’Associació Talma es vol remarca que, en cas que us interessi la proposta, cal que feu una reserva de la quantitat aproximada que voldreu. Si, pel contrari, només es vol comprar un exemplar d’aquesta combinació, podeu fer-ho al mateix dia. Per encarregar-la, cal que truqueu al 973 15 10 99 o bé envieu un correu electrònic a centrejardineria@talma.cat.