Anna Vilalta. Responsable de comunicació
comunicacio@talma.cat
635 014 277
Atenció de 8h a 15h

REGLAMENT 4a TALMAPEU

1. L’Associació Talma, amb el suport del Consell Esportiu de les Garrigues, l’Ajuntament de Juneda i l’associació ADPN la Banqueta organitzen el diumenge 21 d’octubre de 2018 la quarta edició de la Caminada TalmApeu.
2. És una caminada oberta a tothom que accepti i respecti tant la distància com el present reglament. Hi ha una única distància de 8,5 km, amb l’opció de realitzar el tram que cadascú cregui necessari. La caminada no es cronometrarà i no serà de tipus competitiu.
3. L’horari de sortida de la Caminada TalmApeu serà a les 9.00 h del matí.
4. Les inscripcions s’hauran de formalitzar mitjançant el formulari que teniu disponible en aquest ENLLAÇ, indicant totes les dades que es demanen. També es poden realitzar les inscripcions presencialment a les Botigues de Talma de les Borges Blanques (C/Ensenyança, 22) i Juneda (C/ la Font, 17) i al Centre de Jardineria (Ctra. de Torregrossa, km 10,5). El tancament de les inscripcions en línia serà el dia 14 d’octubre a les 00.00 h. Les inscripcions posteriors, durant la mateixa setmana, hauran de ser presencials i no tindran garantida la samarreta.
5. El preu de la inscripció és de 6 €. En aquest preu s’inclou la samarreta, l’avituallament i l’esmorzar posterior a la caminada (Pista Parc Alegria). Els menors de 12 anys tenen la inscripció gratuïta, però no inclou la samarreta. Si voleu una samarreta, la inscripció serà també de 6 €. Recordeu que també hi ha talles de nen.
6. Les talles per demanar la samarreta són les següents: T- 2-3, T- 4-6, T- 8-10, T-12-14, XS, S, M, L, XL, XXL
7. L’organització farà un total de 5 sortejos entre els participants de la cursa. Tothom tindrà un número assignat en funció de la seva inscripció. Es triaran 5 números a l’atzar del total de participants. Es comunicarà el resultat el mateix dia de la caminada mitjançant un llistat.
8. Tot allò no previst en aquest reglament, serà resolt per l’organització de la caminada.
9. L’organització no es fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits, acompanyants i presents, abans, durant o després d’aquesta. No obstant l’organització disposarà d’assegurança personal d’accidents per a tots els inscrits i una pòlissa de responsabilitat civil i del servei sanitari per a possibles urgències.
10. Imatges i vídeo: El caminador autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de l’entitat, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l’organització cregui oportú amb les imatges fixes i/o en moviment, de les persones participants i dels seus acompanyants.  
11. Les persones inscrites podran recollir la bossa amb la samarreta i el tiquet de l’esmorzar a partir de les 8.00 h del matí a la Plaça Catalunya de Juneda, punt de sortida de la cursa. 
12. Per a l’esmorzar podreu escollir entre 3 varietats d’entrepà: llonganissa a la brasa, cansalada a la brasa o bé l’opció vegetariana, que consisteix en un entrepà de formatge.
13. L’organització es reserva el dret fins i tot anul·lar-la per causes meteorològiques. La suspensió per qualsevol causa de força major de tota o de part de la prova, no obligarà a l’organització a retornar als participants l’import abonat per la inscripció.
14. Acceptació del reglament: la inscripció a la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament. L’organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista i es reserva el dret de modificar el present reglament fins al dia abans de la cursa per necessitats pròpies.