Anna Vilalta. Responsable de comunicació
comunicacio@talma.cat
635 014 277
Atenció de 8h a 15h

Silvia Hill Fisioteràpia promou una iniciativa solidària amb l’Associació Talma

La fisioterapeuta donarà 0,5€ de cada sessió de fisioteràpia a l’Associació Talma amb l’objectiu de donar suport als projectes socials que desenvolupa

A través de les donacions i les col·laboracions, les empreses poden generar un impacte positiu en el territori on desenvolupen la seva tasca. És el cas de Silvia Hill Fisioteràpia, que després de molts anys treballant com a fisioterapeuta per les persones de l’Associació Talma, ha volgut fer un pas més i ha iniciat una campanya de donacions a l’entitat.

De cada sessió de fisioteràpia que dugui a terme, 0,5€ aniran destinats a l’Associació Talma. La metodologia que es seguirà serà la següent: quan s’hagin recaptat els diners suficients per realitzar una sessió gratuïta, aquesta anirà destinada a alguna persona amb necessitats de suport de l’Associació Talma amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i el benestar.

Sens dubte, la contribució de Silvia Hill Fisioteràpia genera un valor social afegit a la tasca que desenvolupa l’empresa i, des de l’Associació Talma, donem suport a les iniciatives d’aquests tipus ja que són un exemple de responsabilitat social de les empreses vers les necessitats i les demandes socials del territori.