Anna Vilalta. Responsable de comunicació
comunicacio@talma.cat
635 014 277
Atenció de 8h a 15h

MESURES EXCEPCIONALS A CAUSA DEL #COVID19

Després dels comunicats oficials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a 13 de març de 2020, en relació a les mesures cautelars davant la situació provocada pel Coronavirus i a les recomanacions dels altres Departaments de la Generalitat com el d’Infància, Ensenyament i Salut, l’Associació Talma ha pres les següents decisions amb l’objectiu de prevenir el Coronavirus i protegir els col·lectius de persones especialment vulnerables.

1. ES SUSPENEN:

– Les activitats terapèutiques i ocupacionals del Centre ocupacional (STO i SOI) des del dia 16 de març fins mínim el 27 de març.

– Les activitats de lleure del Club Social Compàs i qualsevol altra activitat relacionada amb l’oci i el lleure que es desenvolupi fora de l’entitat des del dia 16 de març fins mínim el 27 de març.

– Les activitats formatives i tutories del servei de formació i inserció laboral Apunt fins a nou avís.

– Les sessions d’atenció a infants al Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) les Garrigues des del dia 16 de març fins mínim el 27 de març.

2. ES RESTRINGEIXEN:

Les visites a tots els Habitatges de l’entitat per tal de minimitzar riscos, s’extremaran normes d’higiene abans d’entrar i després de sortir. Aquestes mesures són aplicables a:

CRAE les Garrigues

Llar-Residència Plaça Catalunya

Llar-Residència 11 de Setembre

Casa 9 Salts

Pel que fa al Servei d’Atenció a la Vida Independent (pisos) es manté en funcionament extremant les mesures d’higiene i prevenció abans d’entrar al domicili i abans de sortir.

CONTINUEN:

Algunes activitats empresarials del Centre Especial de Treball (Serveis de Jardineria, Lleteria i alguns serveis alimentaris de la Botiga Talma de Juneda Centre de Jardineria, Lleteria i botigues de Talma)

– S’ATURA el servei de MANIPULATS

– El Centre de Jardineria funcionarà a porta tancada per mantenir i cuidar les plantes i flors.

Per la resta, s’aplicaran les mesures pertinents i s’han extremat els controls d’higiene i prevenció.

FAMÍLIES I CLIENTS:

Podeu contactar amb l’entitat a través del telèfon 973 15 04 14 o bé al correu electrònic info@talma.cat.

També disposeu del canal INFO TALMA (famílies) per fer el seguiment de la situació a l’entitat durant aquests dies.

ATENCIÓ:

– En cas que qualsevol persona i o familiar confirmi el diagnòstic de Coronavirus o hagi estat en contacte amb alguna persona que ha donat positiu, està obligat/da a notificar-ho a l’entitat a la persona responsable del servei.

– En cas que es confirmi un cas de Coronavirus a alguna persona de l’entitat, Talma es compromet a informar a tothom i es donaran les instruccions que siguin necessàries per evitar possibles contagis.