Anna Vilalta. Responsable de comunicació
comunicacio@talma.cat
635 014 277
Atenció de 8h a 15h

Un projecte d’inserció laboral de Talma se situa entre els 12 millors de tot l’àmbit espanyol

El projecte premiat és “El forn de les Obagues i Talma”, un projecte de formació en fleca, que compta amb la col·laboració de l’Ecocentre les Obagues de Juneda

Es tracta d’un projecte impulsat des del servei de formació i inserció laboral de Talma, Apunt

Talma ha estat una de les entitats guardonades en la 4a edició dels Premis d’Innovació Social que atorga l’Obra Social La Caixa per ser impulsora d’un projecte que aposta per la transformació social real i directa del territori a través de mètodes innovadors amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones.

El projecte premiat, El forn de les Obagues i Talma, es basa en la formació i la preparació de les persones participants per tal que puguin accedir al món laboral de la fleca. Ho fan treballant les habilitats i les competències personals, tècniques i laborals. La coordinadora d’Apunt, el servei de formació i inserció laboral de Talma, Mariona Seró ha posat en valor “l’aposta per la formació de les persones en una metodologia tradicional, amb forn de llenya i producció ecològica per tal d’adquirir habilitats més competitives i tenir més possibilitats d’èxit en el mercat laboral”.

D’altra banda, el projecte també busca connectar a les persones amb el territori, de manera que la oportunitat formativa i laboral es trobi en l’entorn més proper i dins de la comunitat.

Els premis es van entregar el dimarts 17 d’abril a l’edifici CosmoCaixa. En total, es van presentar a la convocatòria del 2017 uns 3.229 projectes. D’aquests, 643 van estar distingits com a projectes innovadors i Talma se situa, concretament, en la 12ª posició.