Anna Vilalta. Responsable de comunicació
comunicacio@talma.cat
635 014 277
Atenció de 8h a 15h

Les Garrigues acull la tercera edició del projecte Creativitat i Salut Mental

Es tracta d’una exposició d’art col·lectiva i itinerant realitzada per persones amb alguna problemàtica de salut mental

Es basa en diferents tipus d’art, com són la narrativa, la poesia, l’animació digital, la música, la pintura i l’escultura

El projecte Creativitat i Salut Mental, organitzat per Salut Mental Catalunya-Terres de Lleida, és una proposta creativa que busca la inserció comunitària de les persones amb problemes de salut mental a través l’enfocament creatiu i l’art com a eina terapèutica.

L’exposició s’inaugura avui, 5 d’abril, a les 20.00 h a la Biblioteca Municipal l’Atlàntida d’Arbeca amb la representació del Consell Comarcal de les Garrigues, l’Ajuntament d’Arbeca, Salut Mental Catalunya. Terres de Lleida. Coordinadora d’entitats de salut mental i addiccions i l’Associació Talma.

Una hora abans, a les 19.00 h, es realitzarà una conferència anomenada: “Art, eina per al benestar” a mans de Núria Aguilà Jiménez, integradora social i artterapeuta. L’exposició serà a Arbeca fins el proper 20 d’abril i, a partir d’aquí, l’exposició passarà per 4 pobles diferents de la comarca: Juneda, les Borges Blanques, la Granadella i el Cogul.

El projecte Creativitat i Salut Mental es va iniciar l’any 2015 a les Terres de Lleida. I aquest 2018 es presentarà la Tercera Edició, amb la participació de deu artistes. Totes les exposicions aniran acompanyades d’una conferència.