Anna Vilalta. Responsable de comunicació
comunicacio@talma.cat
635 014 277
Atenció de 8h a 15h

Els serveis de jardineria de Talma fan la reconstrucció de la Plaça de la Vila de la Granadella

L’obra s’ha realitzat en 5 setmanes i ha consistit en arreglar les condicions de les llambordes del terra, renovar l’equipament existent i adaptar els accessos

Els serveis de jardineria de Talma han finalitzat la reconstrucció de la Plaça de la Vila de la Granadella després que l’Ajuntament els adjudiqués les obres mitjançant un contracte menor. La zona, d’uns 500 metres quadrats, presentava un deteriorament pel que fa a les condicions del terra, ja que les llambordes s’havien elevat a causa de les arrels dels arbres de la mateixa plaça.

Les accions dels serveis de jardineria de Talma han consistit en treure la totalitat de les llambordes existents i restaurar-les, de manera que se n’han aprofitat el 90% de les ja hi havia. La zona s’ha netejat a fons per tal de treure totes les arrels que provocaven l’elevació de les llambordes i s’han col·locat de nou. A més a més, s’ha sembrat les juntes de cada llamborda amb gespa.

Pel que fa a l’equipament de la plaça, s’ha restaurat un banc de fusta existent i s’han renovat 4 fanals d’1m d’alçada. D’altra banda s’ha adaptat l’accés a la plaça a les persones amb mobilitat reduïda i s’han construït dues rampes de pedra.

Els serveis de jardineria de Talma ofereixen creació i manteniments d’espais amb jardins tant públics com privats, així com de l’execució d’obres públiques com la Plaça de la Vila de la Granadella. A través del Centre Especial de Treball, els serveis de jardineria de Talma fan possible la inserció laboral de 4 persones amb discapacitat de la comarca.