Anna Vilalta. Responsable de comunicació
comunicacio@talma.cat
635 014 277
Atenció de 8h a 15h

Segona dosi de la vacuna i sectorització preventiva de la llar Plaça Catalunya

Informem que aquesta tarda s’ha fet efectiva la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19 a les persones usuàries i professionals de les llars residència de Talma. D’aquesta manera, ja s’haurà complert el procediment de vacunació en aquest servei de l’Associació Talma, tal com havia previst el Departament de Salut.Malauradament, aquesta segona fase de vacunació ha coincidit amb el resultat positiu per COVID-19 d’una professional d’atenció directa de la Llar Residència Plaça Catalunya. Aquesta notícia ha fet activar els protocols pertinents, segons marca el Departament de Salut i s’ha procedit a sectoritzar la llar residència. Això significa que s’extremen les mesures de protecció i seguretat i les persones usuàries han de portar la mascareta durant tot el dia.Per aquest motiu, recomanem a les famílies que no visitin els seus familiars mentre no es realitzin les proves pertinents i no hi hagi risc de contagi entre les persones. En aquest sentit, demà 2 de febrer de 2021 es realitzarà un cribratge massiu. Es repetirà la setmana que ve amb l’objectiu d’identificar si hi ha nous contagis.

A nivell de prevenció, cal recordar que no podem disminuir les mesures de protecció, distanciament social i higiene. La situació continua sent alarmant i no ens podem permetre baixar la guàrdia i la seguretat a l’hora de treballar. D’altra banda, des de l’Associació Talma es demana a les famílies que també respectin tota la normativa COVID-19 pel que fa a les visites i contacte amb les persones usuàries de les llars.

ACTUALITZACIÓ 04/02/2021

Després de realitzar una cribratge massiu a totes les persones i professionals de les llars residència de Talma, hem sabut que totes les proves han sortit negatives. Seguim sent residència verda!