Anna Vilalta. Responsable de comunicació
comunicacio@talma.cat
635 014 277
Atenció de 8h a 15h

TalmaVerd proposa una Diada de Sant Jordi més conscient amb la rosa sense plàstics

La campanya es titula “Jo, per Sant Jordi #EmPlantejoLaRosa” i té l’objectiu de reflexionar sobre quina rosa volem regalar o rebre.

Les roses que es distribuiran des de TalmaVerd seran naturals, sostenibles, socials i zero plàstics.

TalmaVerd, la marca de jardineria gestionada per l’Associació Talma, ha preparat la campanya “Jo, per Sant Jordi, #EmPlantejoLaRosa” amb l’objectiu de reflexionar sobre quina rosa volem regalar o quina rosa ens agradaria rebre a la Diada.

Carles Cabús, responsable de TalmaVerd, ha explicat que s’ha buscat un Sant Jordi amb valor afegit, per això “vam reflexionar en la inèrcia de la Diada, que mou les persones cap a les parades de llibres i roses, fins al punt de no plantejar-se quina rosa vol regalar o quina rosa li agradaria rebre. Per això, amb la nostra campanya convidem a les persones a aturar-se i reflexionar què volem i què impliquen les nostres accions”.

Les roses de TalmaVerd estan pensades des de la consciència i la sostenibilitat. Són roses naturals i produïdes a Catalunya, sostenibles i zero plàstics perquè estan embolcallades i guarnides amb materials reciclables, com el paper, el cartró i el cotó.  A més a més, han estat embolcallades a mà, una per una, a l’obrador del nostre Garden i gràcies a la col·laboració de persones usuàries a altres serveis de l’entitat.

TalmaVerd espera vendre més de 2.000 roses aquest 2021, després d’un 2020 atípic que, fins i tot, va esborrar del calendari un dels dies més emblemàtics i reivindicatius de la cultura catalana. D’entre aquestes 2.000 unitats, hi ha encàrrecs que s’han reservat des de les empreses del territori que han volgut compartir un Sant Jordi més conscient i amb un punt de responsabilitat social; i també d’establiments comercials i paradetes d’associacions que distribuiran la rosa de TalmaVerd el mateix dia de Sant Jordi.

La rosa també es podrà aconseguir en els punts de venda físics de TalmaVerd, situats al Garden (Ctra. de Torregrossa, Km 10.5), la botiga de Talmaverd (C/ la Font, 17 de Juneda) i a la Plaça Catalunya de Juneda.