Anna Vilalta. Responsable de comunicació
comunicacio@talma.cat
635 014 277
Atenció de 8h a 15h

Talma engega un nou projecte d’inserció sociolaboral

Permetrà crear nous llocs de treball per a persones amb discapacitat, trastorn mental o risc d’exclusió social

Talma engegarà un projecte nou d’inserció sociolaboral que consistirà en elaborar pa i altres productes de pastisseria gràcies a la col·laboració de l’Ecocentre les Obagues de Juneda i el finançament de l’Obra Social La Caixa. La iniciativa aprofita les instal·lacions d’un forn que hi ha a les Obagues per tal de poder establir-hi una producció diària de pa i altres productes del món de la pastisseria.

L’objectiu és la inserció laboral de persones amb discapacitat, salut mental i risc d’exclusió social a través de la formació en pastisseria i la creació de nous llocs de treball dins la línia empresarial de l’entitat.

El projecte s’ha de desenvolupar en el període d’un any. És a dir, d’aquí a un any, com a màxim, s’hauran d’haver creat els llocs de treball. Ara per ara, el proper pas consistirà en planificar la formació, de metodologia molt pràctica, que s’impartirà a les persones destinatàries del projecte. Després, es crearan els llocs de treball i es posarà en funcionament el forn.

La filosofia del projecte es basa en oferir una atenció centrada en la persona, fent que aquesta sigui la protagonista del seu itinerari formatiu, des de la fase inicial d’orientació fins a complir el seu objectiu laboral, aportant els suports que necessiti.

Es treballarà des de l’entorn més proper de la persona i es fomentarà la inclusió social i la seva participació tant amb el projecte com en la comarca.