Anna Vilalta. Responsable de comunicació
comunicacio@talma.cat
635 014 277
Atenció de 8h a 15h

TALMA proposa una rosa de Sant Jordi en un suport de cartró, fàcil de portar i sense plàstics

  • L’estimació de vendes se situa a les 2.100 roses, ja sigui a particulars, empreses i altres organitzacions del territori
  • La campanya fa un pas més en l’aposta per la sostenibilitat i estrena un suport de cartró 100% reciclable

TalmaVerd, la marca de jardineria gestionada per l’Associació TALMA, torna a proposar una rosa de Sant Jordi més sostenible a través d’un suport de cartró creat especialment per aquesta Diada.

Carles Cabús, responsable de TalmaVerd, ha explicat que “ des de TALMA hem volgut seguir amb la idea que ja vam incorporar l’any passat que invitava a plantejar-nos quina rosa de Sant Jordi volíem regalar o rebre, amb l’objectiu de reflexionar sobre la inèrcia que hi ha en algunes tradicions”. Per això, des d’un punt de vista constructiu, TALMA ha volgut donar-li una visió més social i sostenible a la rosa de Sant Jordi i “hem creat un suport personalitzat de cartró, molt fàcil de transportar i també de reciclar”, afegeix Cabús.

La campanya s’ha creat al voltant del cartró com a alternativa al plàstic. Per això, s’han creat imatges que presenten el nou suport juntament amb frases com “Hi ha roses massa boniques per posar-les en plàstic”, que inviten a reflexionar en les conseqüències a nivell mediambiental que podem comportar accions tan simples com regalar una rosa embolcallada amb plàstic, o en materials més sostenibles.

D’altra banda, les roses que vendrem des de TALMA Verd són naturals i produïdes a Catalunya. A més a més, han estat embolcallades a mà, una per una, a l’obrador del nostre Garden i gràcies a la col·laboració de persones usuàries a altres serveis de l’entitat.

D’entre les 2.100 unitats que s’esperen vendre, hi ha encàrrecs que s’han reservat des de les empreses del territori que han volgut compartir un Sant Jordi més conscient i amb un punt de responsabilitat social; i també d’establiments comercials i paradetes d’associacions que distribuiran la rosa de TALMA el mateix dia de Sant Jordi.

TALMA és una organització que vetlla per anar incorporant processos i accions més eficients i sostenibles en les activitats que duu a terme. En aquest sentit, les campanyes de TALMA Verd també van alineades a aquesta visió. La rosa es podrà aconseguir en els punts de venda físics de TALMA Verd, situats al Garden (Ctra. de Torregrossa, Km 10.5), i a la botiga (C/ la Font, 17 de Juneda).