Anna Vilalta. Responsable de comunicació
comunicacio@talma.cat
635 014 277
Atenció de 8h a 15h

Torna Incursió Social amb l’obra Artipunt

Un any més, el projecte de cultura inclusiva arriba a l’escenari amb una obra de comèdia sobre el misteri d’una obra d’art

La primera representació serà aquest dijous 30 de novembre al Teatre de l’Escorxador de Lleida. Les properes dues sessions seran el divendres dia 1 de desembre al Teatre Ateneu de Tàrrega, i a Juneda el dissabte dia 2 de desembre al Teatre Foment.

“Artipunt” és el resultat final d’un procés creatiu intens. Una comèdia delirant, plena d’humor i moments de gran tendresa. Els visitants a l’exposició arriben expectants per veure l’obra magna de l’artista internacional Pepe Romeu. El quadre més important del món ja hauria d’haver arribat al museu, però una sèrie d’imprevistos fan que es retardi.

Incursió Social és un projecte singular i experimental que incideix en col·lectius vulnerables on a través de les arts escèniques, es converteixen en creadors i protagonistes d’una experiència teatral. Les entitats que en participen són l’Associació Talma de Juneda, Residència Municipal d’Avis de Juneda, Acudam de Mollerussa, Associació Alba de Tàrrega, Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles i l’Olivera de Vallbona de les Monges.